Logo transparant
Afslank behandelingen
Wij garanderen 2 tot 15 cm verlies per behandeling
BOEK NU
Definitief ontharen
Last van ongewenste haargroei?
BOEK NU
Last van rimpels?
FaceLift en huidverstrakking zonder operatie! Tot 10 jaar jonger
BOEK NU
Ga voor een stralende glimlach
Bleek nu je tanden voor een stralend gebit
BOEK NU

NAHIDE'S BEAUTY CENTER

Allround Beautysalon In Cuijk

Welkom bij Nahide’s Beauty Center, wij zijn een schoonheidsalon die gespecialiseerd is in huidverbetering, huidverjonging, anti-aging, pijnloos definitief ontharen, afslanken en meer. Bij ons zijn alle schoonheidsbehandelingen met laatste technologie apparatuur en we werken met de beste merk producten die medisch zijn goedgekeurd.

Als je snel wilt afvallen/afslanken dan ben je op het juiste adres. Met onze verschillende soorten apparaten (Cryolipolyse, LipoFit, LipoFit Pro, EMSculpt) kijken wij samen met de klant naar de juiste behandelingen. Hierdoor garanderen wij 2cm tot 15cm verlies per behandeling. 

Wil jij je verloren jaren terug? Hiervoor gebruiken wij de laatste technologie apparatuur voor jou huid en lichaam.

Ben je al overtuigt? Plan dan hierboven je afspraak in. Wij zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten loopt.

SERVICES

Onze diensten

Wil je ook jouw verloren jaren terug?

Bij ons zijn alle gezichtsbehandelingen met laatste technologie apparatuur en we werken met de beste merk producten.

Hier door behandelen wij niet alleen de oppervlakte van de huid, maar kunnen we ook dieper in de huid reinigen en de juiste serum en vitamines in brengen. Na de behandeling krijgt u een lichtteherapie die ontspannend en huidverbeterend werkt.

Wil je ook afvallen en hardnekkig vet verliezen?

Maak jij je zorgen om je probleemzones en wil je DEFINITIEF af van hardnekkig vet zonder pijn ? Dan ben je op het juiste adres! Vetreductie door de nieuwste innovatieve methode en dat zonder chirurgische ingreep!

Dit is mogelijk met de technologie van onze apparaturen. Samen kiezen wij de beste behandeling voor het beste resultaat.

Wil je ook jouw verloren jaren terug?

Bij ons zijn alle gezichtsbehandelingen met laatste technologie apparatuur en we werken met de beste merk producten.

Hier door behandelen wij niet alleen de oppervlakte van de huid,
maar kunnen we ook dieper in de huid reinigen en de juiste serum en vitamines in brengen. Na de behandeling krijgt u een lichtteherapie die ontspannend en huidverbeterend werkt.

Wil je ook afvallen en hardnekkig vet verliezen?

Maak jij je zorgen om je probleemzones en wil je DEFINITIEF af van hardnekkig vet zonder pijn ?

Dan ben je op het juiste adres! Vetreductie door de nieuwste innovatieve methode en dat zonder chirurgische ingreep! Dit is mogelijk met de technologie van onze apparaturen. Samen kiezen wij de beste behandeling voor het beste resultaat.

BAHAR ZUIDWIJK

Ervaringen

 

Positief : Bent u op zoek naar een goede en betaalbare schoonheidssalon? STOP en zoek niet verder want met deze heb je het gevonden. Ik heb 3x een diodelaserbehandeling gehad en ben dus zeer tevreden met het resultaat. Na een intake waarbij je alles vrijblijvend kunt vragen en waar vervolgens een huidanalyse wordt gemaakt, gaat Nahide met je aan de slag.

Pijnloos en met een gezellige babbel is de behandeling in een mum van tijd klaar. Haar salon is mooi en zeer hygiënisch. Nooit meer een schoonheidssalon voor mij. Na de vakantie ga ik starten met verschillende behandelingen. Ik weet zeker dat ik bij Nahide in goede handen ben. Ben al enthousiast. Ik geef de salon 5 sterren. Jammer dat ik geen 10 kan geven want Nahide is echt heel bekwaam en een stralend mens. Ik raad het echt aan.

Onderhoud :  Laser hair removal treatment

ONZE ERVARINGEN

Reviews van onze klanten

Reem Tarsha
Reem Tarsha
Lees verder
Laser behandeling is top en pijnloos. Na een keer is de haar veel minder geworden. Nahide is echt vriendelijke persoon en professioneel. Zij weet heel goed wat ze doet en legt alles goed uit.
Nina Zwitserloot
Nina Zwitserloot
Lees verder
Fijne behandeling gehad, super leuke meid en mooie resultaten top👍
 Sohret Karatay
Sohret Karatay
Lees verder
Tanden bleken goed resultaat geboekt. Weer een stralende glimlach. Ik kan zeggen dat het geen pijn doet en ben goed geholpen. Zeer effectief en professioneel en een hele mooie salon.
xxMerledh
xxMerledh
Lees verder
Na 1 keer laseren merk ik al direct verschil! Daarnaast werkt Nahide professioneel en is ze heel lief en gezellig. Ik raad haar zeker aan.
Wonder HD V.O.F
Wonder HD V.O.F
Lees verder
Pijnloze laser behandeling gehad. Ik vond het moeilijk om bij een schoonheidssalon naar binnen te lopen ivm overmatige haargroei. Ik ben aangeraden door een kennis en ben zeer tevreden.
gizem bukucu
gizem bukucu
Lees verder
Super Tevreden!! Zag op haar instagram een video van de EMSculpting, er stond op in een half uur 20.000 squats sit- ups. Dat vond ik wel interessant. Na 4 weken waren me billen strakker. ga nu een sessie voor me buik beginnen. zeker aanrader...
Previous
Next

HOE WERKT HET?

Onze Blogs

LipoFit

Hoe werkt onze LipoFit apparaat? Afvallen zonder operatie en 2-15 cm verlies per sessie Maak jij je zorgen om je probleemzones en wil je DEFINITIEF af van hardnekkig vet zonder pijn ?Dan ben je op het juiste adres! Vetreductie door de nieuwste innovatieve methode en dat zonder chirurgische ingreep! Stimuleert de vetverbranding in het lichaam …

LipoFit Lees meer »

LipoFit Pro

Hoe werkt onze LipoFit Pro apparaat? Ons LipoFit Pro-apparaat is een elektrotherapieapparaat dat speciaal is ontworpen om verslapping van het lichaam tegen te gaan. In ons apparaat worden spierversterking, vernieuwing en reparatie van bindweefsels van verzwakte vezels en herstel van slappe huid uitgevoerd met behulp van galvanische stroom. Het heeft verschillende titels die speciaal zijn ontwikkeld …

LipoFit Pro Lees meer »

HIFU Lifting

Werking van HIFU lifting Met ultrasone energiepulsen en met hoge intensiteit worden afgegeven in de diepere lagen van de huid. HIFU-facelift beïnvloedt 3 lagen, de epidermis, de diepe dermis en de fibromusculaire laag, ook bekend als de SMAS-laag, met volledig veilige thermische energie, de weefsels worden verwarmd. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in …

HIFU Lifting Lees meer »

EMSculpt

Strakke buik en billen met EMSculpt bodycontouring Met deze methode is het mogelijk om vet te verliezen en spieren op te bouwen om jouw gewenste bodycontouren te krijgen.  Met deze behandeling produceert jouw lichaam een spiersimulatie. Met onze apparatuur varieert frequenties en golfvormen op de verschillende typen van spiervezels, waardoor de perfecte aanpasbaarheid van de behandeling mogelijk …

EMSculpt Lees meer »

Cryolipolyse

Hoe werkt vet bevriezen (cryolipolyse) Één van ons veel gekozen behandelingen is cryolipolyse, het bevriezen van vet. Maar hoe werkt dit dan precies? Doormiddel van cryolipolyse kun je op een snelle en veilige manier afvallen zonder enkele operatie. Dit doen we met onze cryolipolyse apparaat. De kop zuigt doormiddel van vacuüm de vet en bevriest …

Cryolipolyse Lees meer »