Even voorstellen...

Ik ben Nahide, allround schoonheidsspecialiste. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, Anti-Aging, definitief ontharen, afslanken en nog veel meer.

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn in de regio de enigste met de nieuwste professionele apparaten, op het gebied van schoonheidsbehandelingen en afslankbehandelingen. Dankzij de juiste kennis in combinatie met ons apparatuur, behaal ik top resultaten met de beste, goedgekeurde, medische merk producten.

Ons kennismaking begint met een vrijblijvende intake gesprek.
Hier kijken we samen naar je wensen en wat mogelijk is. Ik zal je eerlijk advies geven welke behandeling geschikt is voor jou, bovendien krijg je van mij ook thuisadvies. Hierdoor verlaat jij de salon met een glimlach.

Wat hebben wij te bieden

Bij ons afslankbehandelingen garanderen wij 2 tot 15cm verlies per sessie!
Hoe dan? Klik hier voor meer informatie.

Je kunt ook terecht voor ongewenste haargroei. Nooit meer scheren, harsen of waxen. Na één sessie merk je al gelijk veel verschil op het behandelden gebieden. Klik hier voor meer informatie.

Met HIFU kun je terecht voor hamsterwangen, rimpels en voor FaceLifting. Hiermee krijg je jouw gezicht contour terug in een jongere vorm.

Ook voor alle gezichtsbehandelingen kun je hier terecht. Waaronder aqua facial, microneedling, Oxybright, OxyGeneo, Mesopeel en Wimperlifting.

Diegene die hun werk liefdevol doen, zullen geweldige resultaten behalen. Kwaliteit is geen toeval 😉

Welkom bij Nahide’s Beauty Center!

ONZE LOCATIE

In het hartje van Cuijk

Nahide’s Beauty Center is gelokaliseerd in het centrum van Cuijk. Ons salon beschikt over 3 behandel kamers, 1 intake kamer en een grote wachtruimte. Er is een groot parkeerplaats achter de beautysalon. 

Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij zijn op 3 minuten loopafstand van station Cuijk gevestigd.

Wij werken uitsluitend op afspraak basis! Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op.

Onze openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
   

9:30 – 18:00
Gesloten 
9:30 – 18:00 
9:30 – 18:00
9:30 – 21:00  
9:30 – 16:00